Vitvaror

Hemleverans, installation och återvinning av Vitvaror.
Hemleverans, Installation, Bortforsling.
Behöver du hjälp att få hem dina nya vitvaror? Har du kanske inte kunskapen eller tiden att installera dem själv?
Om du köper stora och tunga vitvaror, som till exempel tvättmaskin och torktumlare eller kyl och frys, kan vi hjälpa till med hemleverans, installation och bortforsling för återvinning. Du kan alltid känna dig trygg med att en utbildad fackman utför arbetet när du beställer tjänster från oss!
Våra tjänster för leverans och installation bokar du enkelt med ett telefonsamtal direkt till våra installatörer.
Leverans med installation erbjuds i hela stor Stockholm och Södermanland.
Hur funkar Hedras tjänster?
 
1. HEMLEVERANS
Vi levererar produkten hem till dig på uppgjord tid. Kontrollera att produkten går in genom dörröppningar, passager och eventuella hissar eller trappor. Vid köp av endast hemleverans levereras beställning så bär vi självklart även in eran vara.
2. INSTALLATION 
När vi installerar varan börjar vi med att koppla bort din gamla produkt. Sedan bär vi in och monterar samt installerar din nya vitvara där du vill ha den. Se till att det finns el, vatten och ett avlopp i direkt anslutning om produkten kräver det. Installationen sker på befintligt eluttag. När installationen är klar testar vi att allt funkar som det ska.  
 
3. BORTFORSLING 
När vi är klara med installationen tar vi hand om allt emballage och din gamla vitvara och kör bort detta för återvinning. Vid köp av endast hemleverans och bortforsling ska produkten som ska återvinnas lämnas av vid tomtgräns/port. 
Bra att veta inför installationen:

KYL OCH FRYS (EJ SIDE-BY-SIDE)
Vi ansluter kyl och frys till befintligt eluttag med stickpropp max 1,2 meter från uttaget.
Tänk på att det ska finnas ett fungerande droppskydd (köps separat).

SPIS
Anslutning till befintligt eluttag med stickpropp max 0,5 meter från uttaget.
Kontrollera så att det är rätt spänning framdraget till spisen, 230 eller 400 volt.

DISKMASKIN
Vi ansluter din diskmaskin till framdraget kallvatten och befintligt avlopp.
Tänk på att blandaren ska vara anpassad för diskmaskin med inbyggd avstängningsventil.
Det är viktigt att det finns en fungerande ballofixkran/avstängningskran vid vattenslutningen så att vi kan stänga av vattnet under installationen.
Kolla gärna så att maskinen står max 1,2 meter från befintliga uttag då de slangar och anslutningar som levereras är av denna längd.
Tänk på att det måste finnas ett fungerande droppskydd (köps separat).
Vid nyinstallation ska sockel samt eventuellt köksskåp vara borttagna.

TVÄTTMASKIN OCH TORKTUMLARE / TORKSKÅP
Det måste finnas en fungerande ballofixkran/avstängningskran vid vattenslutningen så att vi kan stänga av vattnet under tiden vi installerar din tvättmaskin.
Kolla gärna så att maskinen står max 1,2 meter från befintliga uttag då de slangar och anslutningar som levereras är av denna längd.
Montering av tvättmaskin och torktumlare i stapel kräver att rätt monteringssats finns.
Omhängning av dörr ingår ej i priset, bokas separat av butik. Rekommenderas ej för torkskåp, säkerställ att val av hängning som passar ert hem.
Torktumlare eller torkskåp med frånluftsfunktion skall placeras i närhet av avsedd och anpassad ventil för optimal drift.
Hedra Allt-i-Allo Service installerar era produkter på befintliga uttag och ballofixer, men vi utför själva inte några större installationer av el eller VVS, men vi ombesörjer självklart så det blir gjort av auktoriserade samarbetspartners.

 

Naturen är viktig för oss!

För oss är det självklart att sätta miljön främst i allt vi gör. Därför har vi valt att endast lämna allt vårt avfall till kommunernas återvinningscentraler där vi sorterar allt vårt avfall i enlighet med gällande miljöföreskrifter.

Läs mer