Om oss

En Handyman

Under 2020 efter allt fler och fler förfrågningar kring mindre hantverksjobb och olika allt- i -allo uppdrag som allt i från att montera upp gardinstänger till att sätta ihop garderober och montera ihop Ikea möbler så tyckte vi att det va dags att starta en Allt i Allo service också, så sagt och gjort så gjorde vi det med ambitionen att vara det lilla personliga och pålitliga företaget som sätter kvalitén främst och självklart ett trevligt bemötande och god personlig service.
Allt under ett och samma tak.

En Handyman startade 2019 med ambitionen att jobba med fastighetsskötsel och bygg. Men nu vill vi vara företaget du kan vända dig till för att få hjälp med det mesta i bygg och fastighetsbranschen och hushållsnära tjänster. Så nu behöver ni inte längre sitta och leta på Google efter olika typer av hantverkare och dyl för nu hittar ni allt under ett och samma tak.

Men efter allt fler och fler förfrågningar kring mindre hantverksjobb och olika allt- i -allo uppdrag som allt i från att montera upp gardinstänger till att sätta ihop garderober och montera ihop Ikea möbler så tyckte vi att det va dags att starta en Allt i Allo service också så sagt och gjort så gjorde vi det med ambitionen att vara det personliga och pålitliga företaget som sätter kvalitén främst och självklart ett trevligt bemötande och god personlig service.

Vi som driver En Handyman är Hans Silversthål och Anders Sandelin vi har båda lång erfarenhet från byggbranschen och vi har även arbetat på Hvb-hem/behandlingshem där vi ansvarat för allt kring fysiska driften av verksamheten så som underhåll av fastigheter, brandskydd och all övrig säkerhet samt vagnparken.

Hans är ursprungligen utbildat byggnad målare och är även utbildat säkerhetssamordnare för kommuner och landsting och Anders är snickare och en riktig allt-i-allo kille men vi har sysslat med det mesta inom branschen och gör det fortfarande så vi har många strängar på vår lyra.
För oss är yrkesheder mer än bara ett ord!!

Inga uppdrag är för små eller för stora för oss.

Vad behöver ni hjälp med?
Vi hjälper er med allt från att skruva ihop IKEA möbler till att hänga upp gardiner, till att tömma ert gamla förråd och slänga det som ni inte orkar ta i tu med eller vårstäda tomten
Vi erbjuder även hjälp med allt från stora till små (alltså jättesmå) hantverksjobb.

Detta gäller självklart även för ert företag om ni behöver med att hänga upp en whiteboardtavla eller renovera hela kontoret så löser vi det också, Vi utför även städuppdrag och covid-sanering.

 • Renovering
 • Måleri
 • Snickeri
 • VVS
 • Elarbete
 • Kakel/Klinker
 • Kök
 • Badrum
 • Städning
 • Sanering

Miljömedvetna

För oss är det självklart att sätta miljön främst i allt vi gör. Därför har vi valt att endast lämna allt vårt avfall till kommunernas återvinningscentraler där vi sorterar allt vårt avfall i enlighet med gällande miljöföreskrifter.

Service

En Handyman strävar alltid efter att leverera bästa tänkbara service på alla våra uppdrag vi tar oss an. Vi jobbar för kunden och sätter alltid kunden i fokus och detta för att alltid kunna ge den bästa servicen. Detta tillsammans med vårat miljötänk gör oss inte bara till ett förtag som sätter yrkeshedern kvalitén i första rummet utan även miljön.

Vi utgår alltid från att kunna hitta en lösning, så för oss sitter ett nej långt in då våran ambition är att alltid säga JA till våra kunder och hitta en lösning.  Inga uppdrag är för små för oss så att vara flexibla och tillgängliga är av stor vikt för oss.

Trygghet och ansvar.

Vi har självklart en ansvarsförsäkring och en olycksförsäkring för våra kunders och våran trygghet.
Våra kunder ska kunna känna sig trygga i att om något går fel under ett uppdrag så är vi fullt försäkrade.

Avfallshantering med miljön i åtanke.

En Handyman använder sig självklart enkom av kommunernas bemannade återvinningscentraler. Vi slänger sopor/avfall och på återvinningscentralerna där dom tar emot de flesta sorters avfall från hushåll och byggavfall, utom det som du slänger i den vanliga soppåsen, det får ni slänga i soptunnan.

Detta gör vi självklart med miljön i åtanke.

Till återvinningscentraler (ÅVC) lämnar vi följande:

 • grovsopor, exempelvis trasiga möbler och annan inredning,
 • trädgårdsavfall,
 • farligt avfall, exempelvis el avfall och färg,
 • metallskrot, även den gamla stekpannan,
 • mindre mängder byggavfall,
 • jord, sten och betong.
 • alla sorters vitvaror

ÅVC tar också emot förpackningar, exempelvis stora wellpappskartonger eller frigolit som inte kan lämnas i behållarna på återvinningsstationerna. Flera återvinningscentraler tar också emot kläder eller saker som kan återanvändas. Så ni kan lämna det mesta till oss så ser vi till att det lämnas där det ska lämnas för att inte skada miljön.

Börjar det bli dags att rensa garaget, förrådet, vindskontoret eller städa tomten?

En Handyman hjälper er att ta hand om allt som kan lämnas på ÅVC, vi sorterar hämtar och lämnar på ÅVC. Allt du behöver göra är att peka på vad du vill behålla och vad du vill slänga så löser vi resten.

Kontakta oss så kommer vi och tar en titt på vad ni behöver hjälp med.

 

Naturen är viktig för oss!

För oss är det självklart att sätta miljön främst i allt vi gör. Därför har vi valt att endast lämna allt vårt avfall till kommunernas återvinningscentraler där vi sorterar allt vårt avfall i enlighet med gällande miljöföreskrifter.

Läs mer