Möbelmontering

Behöver du hjälp med att montera en möbel? Har du fullt upp med annat? En Handyman hjälper dig!

En Handyman hjälper företag och privatpersoner i hela stor Stockholm och Södermanland att montera alla sorts möbler. Vi erbjuder även demontering av möbler, bortforsling av emballage och mycket mer.

MONTERING AV IKEA-MÖBLER

En Handyman monterar självklart IKEA möbler såsom Bekant, skrivbord och bokhyllan Billy och mycket, mycket mer!

Behöver du hjälp med att montera en IKEA möbel?
Att montera en IKEA möbel kan vara lite krångligt och minst sagt tidskrävande så vill du slippa det så har du kommit till helt rätt företag som kan montera din IKEA möbel, Vi monterar större delen av IKEA:s sortiment så länge det är lösa föremål och vi monterar bland annat IKEA skrivbord, kontorsstol, matbord, skåp, förvaringsskåp och mycket, mycket mera!

ÅTERFÖRSÄLJARE? VI MONTERAR ERA MÖBLER!
Tillverkare eller återförsäljare av möbler?
En Handyman tar hand om inbärning, montering och bortforsling av emballage. Vi tar hand om all montering direkt hos kunden.

Demontering av befintliga möbler – Den tar vi hand om!
Vi tar hand om all möbelmontering av företagets nyinköpta möbler. Montering av kontorsmöbler där vi kan montera allt från ett skrivbord till 100 skrivbord.
Har ni kompletteringsköpt möbler för att till exempel klara en period med arbetsbelastning? Vi sköter möbelmonteringen och kan sedan demontera möblerna efter att de använts klart.
Fördelen med att ni anlitar någon som tar hand om möbelmonteringen är att ni får fokusera på er kärnverksamhet medan vi tar hand om montering av möblerna.
Vi vet hur möbler ska hanteras, monteras och användas på bästa sätt för att maximera dess livslängd.

MÖBELTRANSPORT
Vi kan självklart ombesörja med transport av era möbler.

RUT-avdrag
Nytt för i år är att möbelmontering omfattas av rutavdraget vilket
innebär att du får dra av 50% av arbetskostnaden. Vi sköter såklart
ansökningen åt dig och du får avdraget direkt på fakturan.

 

Naturen är viktig för oss!

För oss är det självklart att sätta miljön främst i allt vi gör. Därför har vi valt att endast lämna allt vårt avfall till kommunernas återvinningscentraler där vi sorterar allt vårt avfall i enlighet med gällande miljöföreskrifter.

Läs mer