Byggtjänster

Byggtjänster för små och stora projekt
Vi erbjuder byggtjänster för dina behov och trivs med mixen av stora och små projekt. Därför utför vi alla typer av byggarbeten – nybyggnationer, ombyggnationer, renoveringar och tillbyggnader – från fönsterbyte och golvläggning till kök, badrum, ett nytt garage eller varför inte ditt nya hus från grunden?

Alla projekt är lika viktiga och vi tar oss an dem med samma omsorg och engagemang oavsett storlek. Kontakta oss redan i dag, vi erbjuder alltid kostnadsfria hembesök. För privatpersoner finns självklart möjlighet att göra ROT-avdrag för våra tjänster.

En Handyman har ett gott samarbete med lokala entreprenörer både här i Stockholm och i övriga landet. Det gör att vi kan hjälpa dig med alla delar i ditt byggprojekt, från start till mål. Självklart så samarbetar vi endast med certifierade yrkesgrupper. Enkelt, smidigt och tryggt – både för dig som kund och för oss.

Bygg- och snickeritjänster i urval
Bygga hus stora som små – Bygga helt nytt, bygga till eller bygga om
Renovering
Montage
Tak
Fönsterbyte
Kök
Badrum
Snickeri och finsnickeri

Komplett badrum med en kontakt
För att göra det så enkelt som möjligt för dig erbjuder vi totalentreprenad till badrumsrenovering. Du får ett komplett badrum med en enda kontakt och vi tillhandahåller allt du behöver: plattsättare, golvläggare, snickare, rörläggare, elektriker och målare. Enkelt, smidigt, tidseffektivt och tryggt.

En offert – ett pris = komplett badrum. Kontakta Hans Silversthål.

Kök – skräddarsytt med anpassade lösningar
Komplett nytt kök eller köksrenovering? Vi erbjuder samma möjlighet till totalentreprenad som vid badrumsrenovering.

Kanske behöver du bara hjälp med montering av ditt IKEA-kök eller annat från ikea? Vi packar upp dina platta paket, ser till att dom monteras ihop, vi kan även montera upp skåpen och se till att bänkskivan ligger stadigt och diskhon sitter tätt.

 

Naturen är viktig för oss!

För oss är det självklart att sätta miljön främst i allt vi gör. Därför har vi valt att endast lämna allt vårt avfall till kommunernas återvinningscentraler där vi sorterar allt vårt avfall i enlighet med gällande miljöföreskrifter.

Läs mer