El & VVS

Elinstallationer är en viktig komponent för att skapa funktionalitet i hemmet och företaget.

En Handyman samarbetar självklart endast med behöriga elektriker och rörmokare med mångårig erfarenhet. Vi erbjuder kompletta lösningar för elinstallationer åt företag, fastighetsägare och privatpersoner, oberoende av projektets storlek. Vårt företag har en stor erfarenhet av projektering, installationer samt service inom elinstallation och säkerhet. Detta gör att vi kan erbjuda helhetslösningar och passande åtgärder för att kunna uppfylla våra kunders behov med en mängd olika tjänster relaterade till branschen.

En snabb rörmokare som erbjuder det lilla extra

Förutom rena VVS- och rörmokarjobb kan vi på En Handyman även tillhandahålla mer kompletta service- och tjänsteupplägg. Då vi har långtgående erfarenhet från byggbranschen och därmed även många kontakter med bland annat snickare och mursättare har vi möjlighet att erbjuda mer kompletta bygglösningar än traditionella rörmokarfirmor. Förutom vanliga jobb så som att byta blandare, installera vitvaror så som tvättmaskiner och diskmaskiner eller att dra rör för att tillgängliggöra vatten  i nya utrymmen har vi även varit behjälpliga i ombyggnationer och renovering av kök, badrum och andra våtutrymmen samt installation av värmepannor, radiatorer/element och solpaneler.

Vi har även kunnat hjälpa kunder med behov som uppstått under VVS-arbetets gång, eller i anslutning till vårt rörmokararbete. Bland annat genom att hjälpa till att montera hyllor, flytta köksskivor och att kakla våtutrymmen där detta har behövts.

En Handymans strävan är att alltid leverera ett resultat som gör att kunden vill rekommendera oss. Detta uppnår vi inte bara genom att utföra VVS- och rörarbeten prickfritt i samarbete med våra auktoriserade samarbetspartners (det vill säga det som våra kunder förväntar sig av oss). Snarare försöker vi se till att ge snabb återkoppling till kund, att våra rörmokare är snabbt på plats, att dom anländer så välutrustade som möjligt och att vi försöker finna kreativa lösningar. I detta ingår att använda våra kontakter inom branschen för att se till att arbetet i kundens hem blir utfört så som kunden önskar det. Rörarbetet och snickararbetet i sig är irrelevanta tekniska detaljer (kanske är hygienfaktorer ett bättre ord) så länge som de är väl utförda. Förutom att sakerna fungerar som de ska är det viktigaste för oss att våra kunder känner sig bekväma i sina hem efter det att våra montörer och hantverkare varit hos dem. Och våra kunder verkar uppskatta det!

Förutom vanlig service erbjuder En Handyman även serviceavtal till Bostadsrättsföreningar vilket innebär att vi skriver ett avtal om att vi garanterar att vara på plats inom en vecka hos de i föreningen som har behov av våra tjänster. Vi erbjuder även ett rabatterat pris för de som bor i en förening som har tecknat avtal med oss.

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är att kontakta oss via telefon eller mail info@enhandyman.se  ju mer detaljerad information vi får innan vi kommer desto mera tid spar vi för er som kund.

Vi som företag erbjuder nyttjande av ROT-avdrag på våra tjänster.

 

Naturen är viktig för oss!

För oss är det självklart att sätta miljön främst i allt vi gör. Därför har vi valt att endast lämna allt vårt avfall till kommunernas återvinningscentraler där vi sorterar allt vårt avfall i enlighet med gällande miljöföreskrifter.

Läs mer